MILO JE NAČISTO PROLUPAO: Protesti na ulicama, sveštenici se hapse - a on poručuje: CG država multietničke harmonije

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Maj.2020, 18:10

MILO JE NAČISTO PROLUPAO: Protesti na ulicama, sveštenici se hapse - a on poručuje: "CG država multietničke harmonije"

Ko je ovde lud?

Predsednik Crne Gore Milo Ðukanović obišao je danas radove na bulevaru prema podgoričkoj opštini Tuzi i poručio da Crna Gora poštuje i ne zaboravlja da je njena nezavisnost simbolički rezultat jedne, kako je rekao, multietničke harmonije i odgovornosti manjina koje žive u zajedničkoj državi.

Tuzi je podgorička opština u kojoj žive većinski Albanci, a Ðukanović kaže da Crna Gora tim projektom obeležava sutrašnji Dan nezavisnosti. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Rekavši da je to jedan od najvažnijih infrastrukturnih projekata, crnogorski predsednik je rekao da cilj države evropski kvalitet za građane i da nema važnijeg cilja od toga da se utre jasan put i obezbedi dogledna dostižnost evropskog kvaliteta za građane.

- Ali u finalu svega je doći do evropskog životnog standarda, a mi idemo u tom smeru, to je uspešan politički cilj - poručio je Ðukanović, preneo je portal RTCG.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.