MILO I VELJA IMAJU ISTE BATINAŠE? Otkriven detalj kako su UTERIVALI STRAH pred izbore u Nikšiću

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Feb.2021, 23:57

MILO I VELJA IMAJU ISTE BATINAŠE? Otkriven detalj kako su UTERIVALI STRAH pred izbore u Nikšiću

Pojedinosti polako isplivavaju na površinu

Čovek iz vrha policije, blizak predsedniku Crne Gore, patrolira po Nikšiću u društvu svojih sinova Marka i Petra, zastrašujući sve njima nepodobne građane kako bi obezbedio pobedu DPS na izborima 14. marta.

Borba za Nikšić borba je za goli opstanak Milovog DPS! Lokalni izbori u tom gradu za stranku predsednika Crne Gore su "biti ili ne biti", što se vidi po svakodnevnoj torturi građana, koju po njegovom nalogu sprovodi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Zoran Lazović, pomoćnik direktora Sektora za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije.

Inače, Lazovićev sin Marko, službenik Sektora kriminalističke policije, dovodi se u vezu s Veljkom Belivukom, zvanim Velja Nevolja. Čovek iz vrha policije, blizak Milu Đukanoviću, patrolira po Nikšiću u društvu svojih sinova Marka i Petra, zastrašujući sve njima nepodobne građane kako bi obezbedio pobedu DPS na izborima 14. marta. U to pristalice Đukanovićeve stranke polažu ogromne nade, kako bi im šef povratio moć, izgubljenu na opštim parlamentarnim izborima krajem avgusta prošle godine.

Kao što se nedavno pisalo, tokom priprema za atentat na predsednika Srbije Aleksandra Vučića, Lazovićev sin Marko bio je u stalnoj komunikaciji s Veljkom Belivukom kao osoba od velikog poverenja, zadužena za blizak kontakt s crnogorskom obaveštajnom službom, tj. Agencijom za nacionalnu bezbednost (ANB), čiji pripadnici Velji Nevolji, okorelom kriminalcu, sve vreme boravka u Crnoj Gori čuvaju leđa.

PATROLA U DŽIPOVIMA BMW X5

Torturu koju Lazovići sprovode u Nikšiću na svojoj koži je osetio tamošnji politički aktivista Vladislav Dajković, koji je u sredu ekspresno priveden i saslušan u nikšićkoj policiji. On za Objektiv potvrđuje naša saznanja da Lazovići po naredbi Mila Đukanovića već danima pred izbore vedre i oblače u gradu pod Trebjesom.

- Svakog dana u Nikšiću operišu ljudi Mila Đukanovića, koji su i dalje visoko pozicionirani u policijskim institucijama Crne Gore. Pre svega, tu je Zoran Lazović i njegovi sinovi Petar i Marko, koji kao deo specijalnog policijskog tima idu gradom u tri crna zatamnjena džipa BMW X5 i straše narod. Tu su još i Veselin Veljović i Predrag Bošković, kao i mnogi funkcioneri DPS, i svi su se sjatili u Nikšić, jer je to grad u kome oni moraju da brane vlast. Ako Milo pobedi u Nikšiću, to znači da se vraća u igru na velika vrata, to je njegov rodni grad i drugi po značaju u Crnoj Gori - objašnjava Dajković.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.