MILIONI ZA UDRUŽENJA GRAĐANA: Opština Majdanpek finansiraće programe od značaja za lokalnu zajednicu

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jul.2020, 14:57

MILIONI ZA UDRUŽENJA GRAĐANA: Opština Majdanpek finansiraće programe od značaja za lokalnu zajednicu

Rok za podnošenje prijava 24. jul

Opština Majdanpek objavila je javni konkurs za dodelu sredstava za realizaciju programa udruženja građana od javnog interesa za 2020. godinu.

Za ove namene ovogodišnjim budžetom predviđeno je osam miliona dinara što je na nivou prošle godine.

- Jedan od osnovnih uslova koji udruženja koja konkurišu za sredstva moraju ispunjavati je da je dato udruženje aktivno najmanje šest meseci, na području opštine Majdanpek, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << te da nema nikakvih finansijskih dugovanja prema lokalnoj samoupravi - napominje pomoćnik predsednika Opštine Majdanpek Mirjana Cakić Mladenović.

Tekst konkursa, sa svim ostalim uslovima, može se naći na sajtu opštine Majdanpek, a rok za podnošenje prijava, koje mogu biti elektronske ili dostavljene u pisanoj formi na odgovarajućem obrascu, jeste 24. jul.

Za ocenu programa i raspodelu sredstava biće nadležna Komisija za vrednovanje i praćenje realizacije programa udruženja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.