MILIONERI SRUŠILI ŠVABE: Treća uzastopna pobeda Borusije Dortmund

Izvor: Kurir, 20.Feb.2015, 23:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MILIONERI SRUŠILI ŠVABE: Treća uzastopna pobeda Borusije Dortmund

BEOGRAD - Fudbaleri Borusije iz Dortmunda zabeležili su treću uzastopnu pobedu u prvenstvu, pošto su u gostima pobedili Štutgart sa 3:2, u prvom meču 22. kola Bundeslige.

Borusija je sad došla privremeno na 10. mesto tabele sa 25 bodova. Štutgart je ostao poslednji, sa 18 bodova.

Frajburg i Herta u opasnoj zoni imaju po 21 bod, a još pet timova koji se bore za opstanak igraće svoje mečeve 22. kola tokom vikenda.

Borusija je povela u 25. minutu golom Pjer-Emerika >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Obamejanga, a Štutgart je izjednačio u 32. minutu iz penala koji je iskoristio Florijan Klajn. Jedanaesterac je dosuđen zbog prekršaja Nurija Sahina u svom šesnaestercu. Nerešen rezultat, međutim, potrajao je samo do 39. minuta, kada je Šinđi Kagava povećao na 2:1.

Na utakmici se više ništa nije dešavalo do samog finiša. Marko Rojs je u 89. minutu povećao vođstvo Borusije na 3:1, a onda je Georg Nidermajer smanjio na 3:2.

Neven Subotić  je odigrao ceo meč za Borusiju, dok je Filip Kostić ušao u igru u 78. minutu.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Nova pobeda Borusije, srušen i Štutgart

Izvor: Press, 20.Feb.2015

Fudbaleri Borusije Dortmund savladali su večeras u gostima ekipu Štutgarta sa 3:2 i trećom pobedom zaredom preuzeli 10. mesto na tabeli nemačke Bundes lige. . Tim Jirgena Klopa nakon katastrofalnog prvog dela sezone igra...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.