MILICA DABOVIĆ: Ostavićemo srce na terenu

Izvor: Kurir, 24.Maj.2013, 21:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MILICA DABOVIĆ: Ostavićemo srce na terenu

Kapiten Srbije je obećala borbu na predstojećem EP

BEOGRAD - Kapiten ženske košarkaške reprezentacije Srbije Milica Dabović rekla je da će se nacionalni tim maksimalno boriti na predstojećem prvenstvu Evrope u Francuskoj i da će pokušati da ne razočara sportsku javnost u zemlji.

"Daćemo sve od sebe da ne razočaramo javnost. Ne bih obećavala medalju, znam samo da ćemo se boriti kao lavice, jer mi nikada ne odustajemo. Ostavićemo srce na parketu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << tako će biti na EP koje će mi biti cetvrto u karijeri’, rekla je Dabovićeva.

Ona je istakla da joj je drago što je pozitivna atmosfera iz Partizana preneta u reprezentaciju.

Ovo je jedan od najpozitivnijih timova u kojima sam igrala, srećna sam što sam deo njega. Još je rano davati neke procene, na početku smo. Pripeme su protekle u najboljem redu, devojke su dale sve od sebe da se nametnu, igrali smo protiv jakog protivnika Slovačke, koja će učestvovati na EP u grupi sa Crnom Gorom", dodala je Dabovićeva.

Jelena Milovanović je rekla da je najteži deo priprema završen u Sloveniji i da nacionalnom timu sada predstoji uigravanje.

"Odigrali smo tri utakmice, iz meča u meč smo bile sve bolje. Predstoje provere sa Švedskom. Nemamo još puno vremena do početka prvenstva, nadam se da ćemo se dobro uigrati i da će nas zaobići povrede. Bilo je naporno u Kranjskoj Gori, ali znamo da mora tako ako želimo da spremne dočekamo šampionat", rekla je Milovanovićeva.

Srbija će Evropskom prvenstvu u Francuskoj, od 15. do 30. juna, igrati u C grupi sa selekcijom domaćina, Velikom Britanijom i Letonijom.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.