MILEJ UŠTEDEO VIŠE OD 300.000 DOLARA: Argentinski predsednik teška ŠTEKARA, pravio SELFIJE sa putnicima na komercijalnom letu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jan.2024, 20:36

MILEJ UŠTEDEO VIŠE OD 300.000 DOLARA: Argentinski predsednik teška ŠTEKARA, pravio SELFIJE sa putnicima na komercijalnom letu (VIDEO)

To je prvo putovanje Mileja preko okeana otkako je preuzeo dužnost prošlog meseca

Predsednik Argentine Havijer Milej putovao je danas komercijalnim letom na Svetski ekonomski forum u Davosu u Švajcarskoj, a tokom leta pravio je selfije sa putnicima.

, podseća Rojters. Na pitanje novinara tokom leta o njegovim planovima u Davosu, Milej je rekao da ima za cilj da donese ideju slobode u forumu koji je, kako je naveo, "kontaminiran socijalističkom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << agendom 2030. koja će samo doneti bedu u svetu".

Javier Milei, sendo Presidente da Argentina, viaja num avião comercial com o povo, sem jatos particulares e sem atenção especial, uma grande diferença entre Milei e a casta política comunista. pic.twitter.com/DfhSJWKAPD

— MSP-Movimento Sem Picanha (@mspbra) January 16, 2024

Na svom ličnom nalogu na platformi X, Milej je postavio video snimke ukrcavanja u avion. Njegov portparol Manuel Adorni rekao je da je Milej putovao komercijalnim letom da bi uštedeo više od 300.000 dolara. Pored učešća na Davosu, argentinska delegacija će se sastati sa šeficom Međunarodnog monetarnog fonda (MMF) Kristalinom Georgijevom.

Milej se suočava sa izazovima da reši veliku ekonomsku krizu u zemlji – da obuzda godišnju inflaciju koja je iznad 200 odsto, da obezbedi devizne rezerve koje su sada u minusu i da opet privuče investicije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

MILEJ PRAVIO ŠOU U AVIONU Argentinski predsednik pozirao za selfije i otkrio "OVAKO SAM UŠTEDEO 300.000 DOLARA!" (VIDEO)

Izvor: Blic, 17.Jan.2024, 11:17

Predsednik Argentine Havijer Milej pohvalio se da je putovao komercijalnim letom na Svetski ekonomski forum u Davosu u Švajcarskoj, a tokom leta pravio je selfije sa putnicima.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.