MILE ZOVE GOSTE U TUĐU KUĆU: Umesto Kabineta predsednika Srbije, Dodik pozvao lidere opozicije na sastanak sa Vučićem

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Avg.2021, 17:15

MILE ZOVE GOSTE U TUĐU KUĆU: Umesto Kabineta predsednika Srbije, Dodik pozvao lidere opozicije na sastanak sa Vučićem

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sinoć je najavio da će 4. avgusta razgovarati sa rukovodstvom Republike Srpske, koje će boraviti u Beogradu, povodom obeležavanja godišnjice "Oluje".

Iako su se u nekim medijima pojavile nezvanične informacije da će u sredu u Beogradu na radnom ručku kod Vučića biti i predstavnici svih parlamentarnih stranaka, do ovog trenutka, kako se saznaje, Kabinet predsednika Srbije još uvek nije nikog kontaktirao.

Umesto Vučićevog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kabineta, kako se saznaje, lidere opozicije je danas telefonom pozivao Dodik u vezi radnog ručka u Beogradu sa predsednikom Srbije.

Pomalo čudna situacija da Dodik poziva na ručak kod predsednika Srbije opozicione lidere iz Republike Srpske?!

Očito je Dodik preuzeo ulogu "visokog predstavnika" u Republici Srpskoj koji pokušava da lidere opozicije što čvršće veže za sebe, pa bi ih sada vodio i kod Vučića iako ih predsednik Srbije nije zvao?!

Kakav strah je Dodika uhvatio to zna samo on i hoće li uspeti da politički preživi najnoviju krizu u koju je ponajviše on lično uveo Republiku Srpsku.

Da su stvari izmakle kontroli, najbolji dokaz za to je da sada dojučerašnjim "izdajnicima i stranim plaćenicima" nudi ulazak u vladu Srpske, a sve pod izgovorom, kako bi se zajedno odupreli nametanju odluka na štetu Republike Srpske.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.