MILANOVIĆ PITAO PLENKOVIĆA DA LI JE GLASAO ZA NJEGA Plenković: Ruka bi mi se usahla (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jun.2021, 12:34

MILANOVIĆ PITAO PLENKOVIĆA DA LI JE GLASAO ZA NJEGA Plenković: "Ruka bi mi se usahla" (VIDEO)

Međusobna prepucavanja hrvatskog predsednika i premijera zabavljaju mesecima hrvatsku javnost

Predsednik Hrvatske Zoran Milanović i premijer Andrej Plenković nisu davali izjave za medije nakon današnjeg obeležavanja Dana antifašističke borbe u Brezovici, ali kamere su zabeležile zanimljiv dijalog dvojice čelnih ljudi Hrvatske.

Plenković i Milanović hladno su se pozdravili uoči svečanosti, pružili ruke jedan drugom i razmenili nekoliko rečenica.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
- Šta je Plenki, jesi li glasao za mene - rekao je Milanović referirajući se na intervju koji je dao u hrvatskim novinama u kojem je rekao da je "premijer sigurno na nekim izborima glasao za njega".

Plenković se brzo snašao pa mu je odgovorio:

- E moj Zoki, ruka bi mi usahla da sam za tebe glasao.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"DI STE PARTIZANI" Milanović i Plenković se pokoškali na obeležavanju Dana antifašističke borbe, premijer OBRISAO RUKE nakon rukovanja sa predsednikom

Izvor: Blic, 22.Jun.2021

Ni današnje obeležavanje Dana antifašističke borbe u Hrvatskoj nije prošao bez čarki između predsednika i premijera Zorana Milanovića i Andreja Plenkovića.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.