MILANOVIĆ NE PRESTAJE: Neću da pričam s Vučićem i Nikolićem!

Izvor: Telegraf.rs, 28.Avg.2016, 18:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MILANOVIĆ NE PRESTAJE: Neću da pričam s Vučićem i Nikolićem!

Predsednik SDP Zoran Milanović je o majci Andreja Plenkovića govorio u razgovoru sa braniteljima, koji je tajno sniman, posle čega je predsednik HDZ rekao da to nikada neće zaboraviti, da bi potom Milanović istakao da nikada nije spominjao ničije roditelje, da je to žargon i da nema ničega uvredljivog.

Potom se osvrunuo i na odnose Srbije i Hrvatske, koji su dodatno zaoštreni njegovim iznenađujuće ekstremnim izjavama u poslednjih nekoliko nedelja.

- Mi od Srbije tražimo >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << samo da ukinu zakon. HDZ živi u strahu i gleda im kroz prste. Ja lično nisam imao problem ove četiri godine s demokratskim, modernim vladama. Imamo problema s balkanskim mentalitetom, s onima kojima pripada HDZ i sa kojima se razumeju. Normalno da ljudima u Beogradu, ekipi koja je u ratu odigrala monstruoznu ulogu, slušam Vučića i Nikolića, s takvim ljudima ne mogu da pričam. Ne vidim razlog da se ljubakam s Tomom Grobarom. Neću s njima da pričam, ako postanem premijer, s njima će pričati moji saradnici - rekao je Milanović.

Milanović se ovih dana našao na udaru kritika zvaničnika, medija i javnosti u Hrvatskoj i u regionu zbog uvredljivih izjava na račun Srbije i BiH.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.