MILANOVIĆ NE MOŽE DA PRESTANE DA LUPETA Vulin žestoko odgovorio hrvatskom predsedniku - on ništa ne zna o Srbima

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Sep.2021, 04:31

"MILANOVIĆ NE MOŽE DA PRESTANE DA LUPETA" Vulin žestoko odgovorio hrvatskom predsedniku - on ništa ne zna o Srbima

Hrvatski predsednik oštro napao Beograd.

- Milanović ne može da prestane da govori o Srbiji, a to znači da ne može da prestane da lupeta - odgovorio je ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin predsedniku Hrvatske Zoranu Milanoviću koji je ponovo napao Srbiju i njenog predsednika Aleksandra Vučića, dok je Bunjevce uvredio nazvavši ih Hrvatima.

- Znali smo da Milanović ništa ne zna o Srbima, a sada znamo da ništa ne zna ni o Bunjevcima, pa može >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da lupi i nazove ih Hrvatima. U Srbiji Bunjevcima se priznaje i jezik i postojanje i Milanović bar toliko treba da zna. Milanović je sebe proglasio predsednikom svih Hrvata, ali zato napada "srpski svet" i Vučića.

- Postoji, ipak, jedna velika razlika, Vučić nikada sebe nije proglasio predsednikom svih Srba, ali Srbi ga tako doživljavaju, Milanović je sebe proglasio predsednikom svih Hrvata, a tako ga niko ne doživljava - zaključio je Vulin.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Predsednik Saveza bačkih Bunjevaca odgovara Milanoviću

Izvor: RTS, 28.Sep.2021

Na izjavu predsednika Hrvatske Zorana Milanovića, u kojoj Bunjevce naziva Hrvatima, reagovao je Mirko Bajić, predsednik Saveza bačkih Bunjevaca, koji navodi da je reč o neprimernom istupu predsednika ozbiljne evropske države. . Bajić podseća Milanovića na istorijsku...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.