MILA I IVA OTIŠLE U SMRT SA MAJKOM: Žena se ZAPALILA sa četvoro dece, pred tragediju mužu ostavila JEZIVU poruku (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Feb.2024, 10:24

MILA I IVA OTIŠLE U SMRT SA MAJKOM: Žena se ZAPALILA sa četvoro dece, pred tragediju mužu ostavila JEZIVU poruku (VIDEO)

Stravičan slučaj

Policija u Misuriju pronašla je tela četvoro dece koje je majka zapalila na spavanju, a potom je i nju progutao plamen. Jeziva porodična tragedija dogodila se u noći između 19. i 20. februara u domu Bernadin Prusner, a u požaru su stradale devetogodišnje bliznakinje Eli i Iva, petogodišnji Džekson i dvogodišnjakinja Mila.

Sumnja se da se Bernadin na ovaj jeziv potez odlučila nakon borbe sa bivšim suprugom oko starateljstva na Eli >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i Ivom.

Izvori iz istrage navode da je u kući pronađena oproštajna poruka, u kojoj je Bernadin jasno objašnjava da će da ubije sebe i decu.

Bernadin, koja je radila kao učiteljica i koju su svi obožavali na poslu, nekoliko dana uoči tragedije je na Fejsbuku postavila fotografiju sa decom i napisala: "Mi protiv celog sveta. Blagoslovena sam što sam njihova majka. Živite svaki dan kao da vam je poslednji".

Veče uoči što će ubiti i sebe i decu objavila je još jedan emotivan status.

- Sva moja deca mirno spavaju u svom krevetu. Znam da ih toliko volim da ću sve učiniti za njih. Ovo je moj najlepši momenat - napisala je Bernadin.

Potom je, kako se veruje, ušla u spavaću sobu i zapalila dušek bračnog kreveta na kojem su mališani spavali.

Požar su oko 4 sata ujutru uočile komšije koje su pokušali da ulete u kuću, ali nisu mogli jer su vrata bila zaključana. Prvo su verovali da je do požara došlo slučajno, pa su panično dozivali i Bernadin i decu u nadi da će ih probuditi. Niko nije slutio da je majka sve unapred osmislila.

Nešto ranije je Bernadin pokrenula akciju prikupljanja humanitarne pomoći jer se, kako je navela u postu na stranici GoFundMe, našla u teškoj situaciji nakon borbe za starateljstvo sa ocem blizanaca.

Kako se ispostavilo, par se 2017. razveo uz zajedničko starateljstvo, ali se otac dece 2023. godine obratio sudu nakon što je Bernadin donela odluku da se preseli u predgrađe Sent Luis. U spisima predmeta otac je izrazio zabrinutost da će njegova bivša žena biti bliža svojoj majci koju je opisao kao "psihotičnu".

Probleme je navodno imala i sa drugim mužem, koji je otac Džeksona i Mile.

Očevi nisu želeli da govore za medije i zamolili su sve da ih puste da za decom žale u miru.

Izvor: Srbija Danas/Telegraf/I.N./Prenela: T.M.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.