MIKIJEVIM STOPAMA

Izvor: Kurir, 23.Dec.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MIKIJEVIM STOPAMA

Užičanin Danilo Tomić po drugi put izbačen iz kuće Velikog Brata jer se nije povinovao njegovoj torturi

Po ugledu na Mikija Đuričića i Užičanin Danilo Tomić koji je bio veliki favorit, po drugi put nije iskoristio šansu koja se retko kome pruža. Ni po koju cenu nije hteo da se povinuje torturi kojoj je podvrgnut po svom drugom ulasku u kuću i revoltiran posle nekoliko dana inaćenja s Velikim Bratom, izašao je napolje ubeđujući sve oko sebe da je zapravo izbačen:
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << />
- Nisam znao da neću ostati do kraja, ušao sam da budem tri nedelje, pokupim lovu i vratim se kući, ali nisam mogao, jer sam bio sprečen. Napravili su od mene ukućanina drugog reda! Siguran sam da to niko ne bi mogao da podnese i da bi svakom smetalo da nema šta da obuče. To možda Bureku ne smeta, pošto se ne presvlači pet dana. Bio sam primoran da uzimam garderobu od drugih, a ne volim da nosim ništa što je tuđe. Iz kuće sam izašao u bade mantilu i gaćama koje su mi kupili na buvljaku, a onda sam obukao svoju odeću, koju sam skinuo kad sam ulazio u kuću. Nemojte samo pogrešno da tumačite. Nije reč o firmiranoj garderobi već se radi o materijalu garderobe. Ne sad ja imam firmirano, nego ne mogu da trpim svašta na sebi! - izgovorio je Danilo svoje razloge u jednom dahu, a onda osuo paljbu po ostalim ukućanima:

- Mene niko unutra nije ukapirao, sigurno zato što su pametni mnogo, a ja sam ušao da pokažem da ima i normalnih ljudi! Od njih je najnormalnija Vesna, sto posto, a Nataša je najveća folirantkinja! Aleksandar je umro pre tri dana.Vesko je toliko duhovit da je to strašno. Ma, nisam imao s kim da pričam u kući. Zamislite kad sam ja po ceo dan pričao s Burekom. Videli ste kakvi su svi oni. Nisam navikao da se kezim ljudima. Ja svima direktno kažem šta mislim i ćao đaci! - komentariše Tomić situaciju u kući potpuno zgrožen trenutnim stanarima Velikog Brata, i dodaje:

- Svestan sam da smo Burek i ja od jedanput uleteli i sve preokrenuli, da smo postali favoriti i znao sam da sam ja mnogo jači u svemu, pa da ću moći da se sprdam s njim po ceo dan. Mislim i da sam ja njima trebao u emisiji, kako bi bila gledana. Čim su dobili šta su hteli, oni su me izbacili. Meni ni te njihove pare ne trebaju, mnogo sam ja bitnijih stvari izgubio u životu od tih para! Kad pogledam ko sve ulazi u kuću Velikog Brata, dođe mi da se prijavim u Hrvatskoj. Planiram da upišem kurs da naučim jezik i idem da učestvujem u Big Braderu Francuske - siguran u sebe zaključuje Danilo Tomić. [ antrfile ]

AUTOBIOGRAFIJA NA POMOLU

Pre petnaestak dana, Danilu je palo na pamet da napiše svoju autobiografiju u kojoj će da istakne najveće greške koje je u životu napravio. Između ostalog, želi drugima da ukaže da ne treba da se kockaju jer je to najveći porok. Inače, ako sve bude kako valja, knjigu planira da objavi 14. februara, na Dan zaljubljenih.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.