MIKIĆ OPET VOLI: Ovo je devojka zbog koje je ostavio Snežanu Dakić!

Izvor: Kurir, 10.Sep.2014, 10:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MIKIĆ OPET VOLI: Ovo je devojka zbog koje je ostavio Snežanu Dakić!

Snežana iznenađena što se njen još uvek zakoniti suprug pojavio na medijski propraćenoj reviji u društvu nove izabranice

Iako brakorazvodni postupak Snežane Dakić i njenog muža Vlade Mikića još nije pokrenut, biznismen se na javnim događajima već pojavljuje u društvu svoje nove devojke.

Vladimir Mikić time je potvrdio glasine da se od voditeljke, s kojom ima ćerku Lauru, nakon devet godina zajedničkog života ipak razvodi zbog preljube s 25-godišnjom devojkom koja je zaposlena u njegovoj kompaniji.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Vladimir Mikić je zbog ove devojke ostavio Snežanu Dakić

Izvor: Story, 10.Sep.2014

Snežana iznenađena što se njen još uvek zakoniti suprug pojavio na medijski propraćenoj reviji u društvu nove izabranice..Iako brakorazvodni postupak Snežane Dakić (45) i njenog muža Vlade Mikića još nije pokrenut, biznismen se na javnim događajima već pojavljuje u društvu svoje nove devojke...Vladimir...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.