MIKETIĆ PROGOVORIO HRVATSKI! Ima li kraja skandalima ovog čoveka? Iskoristio priliku da opet BLATI svoju zemlju

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jan.2024, 10:40

MIKETIĆ PROGOVORIO HRVATSKI! Ima li kraja skandalima ovog čoveka? Iskoristio priliku da opet BLATI svoju zemlju

Miketić dao izjavu za hrvatski medij

Đorđe Miketić, jedan je od prvaka opozicije i liste "Srbija protiv nasilja". Međutim, morao se povući u toku predizborne kampanje nakon objavljivanja eksplicitnog i kompromitujućeg snimka. 

Pravdajući se za taj čin pred hrvatskim medijima, Miketić je u jednom momentu čak i progovorio hrvatski. Pa je tako upotrebio reči "spisatelj" i "snimka" koje su u najmanju ruku neuobičajene u srpskom jeziku.

Nažalost, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nije stao na tome, iskoristio je i tu priliku da blati svoju zemlju - Srbiju.

- Vi ipak imate neku kulturu dijaloga, koju mi ovde nismo imali - dodvoravao se tako Miketić hrvatskoj javnosti.

Iznenađen sam kako niko u Srbiji nije provalio kako ova moralna nakaza @djordjemiketic tečno govori hrvatski jezik (šutnja,snimka) i kako hvali Hrvatsku , a pljuje Srbiju na medijima lijepe njihove . Pitam se kako izgledaju ljudi koji podržavaju ovo ljudsko smeće ? pic.twitter.com/6IpyR2ya0h

— Vuk Andrejic (@VukAndrejic) January 2, 2024

(Srbija Danas)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.