Izvor: B92, 11.Maj.2002, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MIHAJLOVIC: MLADIC BIO DOBRO NAORUZAN I POLITICKI ZASTICEN

Beograd -- Ministar unutrasnjih poslova Srbije Dusan Mihajlovic izjavio je da bivsi komandant vojske bosanskih Srba Ratko Mladic nije uhapsen dok je boravio u Beogradu zato sto je bio "veoma dobro oruzano i politicki zasticen od legalnih struktura drzave". Mihajlovic je, u intervju listu "Danas", rekao i da bivsi predsednik Republike Srpske Krajine Milan Martic nije bio uhapsen zato sto je "kao haski optuzenik bio potpuno nezanimljiv i nije pominjan od strane predstavnika suda u Hagu". "Neko >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ga je ocigledno u bivsem rezimu dobro sakrio pod drugim imenom, a posto mi nismo policijska drzava u kojoj svako svakoga prati, spijunira i potkazuje, promakla nam je cinjenica da se u podjastrebackoj zabiti krije Martic", naveo je Mihajlovic.

U pauzi kongresa Nove Demokratije, Republicki ministar policije Dusan mihajlovic izjavio je u subotu da "ima nagovestaja da ce jedan broj lica sa haske optuznice iskoristiti mogucnost da se sam odazove na sudski poziv". "Ocekujem da ce oficiri biti ti koji ce postovati gradjansku obavezu da se jave sudu, rekao je Mihajlovic povodom pitanja novinara o hapsenju Vukovraske trojke.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.