MIGRANTI UBILI POLICAJCA U CRNOJ GORI! Pokušao da ih privede, oni mu PUCALI U GLAVU

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Dec.2019, 01:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MIGRANTI UBILI POLICAJCA U CRNOJ GORI! Pokušao da ih privede, oni mu PUCALI U GLAVU

M. L. je upucan u policijskom vozilu dok je privodio osobe bez dokumenata.

Pripadnik Sektora Granične policije M.L. preminuo je večeras, nakon što je danas teško ranjen u pucnjavi u Igalu. Nakon što su pokušali pobeći prema granici, napadači su uhapšeni u Sutorini.

Pucnjava se dogodila oko 14:45 sati. Iz policije je saopšteno da je M.L. ranjen prilikom privođenja tri osobe koje su u mestu Sutorina zatečene bez ličnih dokumenata.

U pitanju su dva >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << muškarca i jedna žena.

M.L. je upucan u policijskom vozilu dok je privodio osobe bez dokumenata.

Granični policajac zadobio je povrede glave opasne po život. On je operisan u risanskoj bolnici, ali mu se stanje nije poboljšalo.

Napadači su se nakon pucnjave dali u besktvo, ali su pronađeni u Sutorinskom polju i uhapšeni, dok su pokušavali da napuste Crnu Goru. Tom prilikom je u novoj pucnjavi ranjen jedan od begunaca, ali je van životne opasnosti.

Tokom pucnjave došlo je i do saobraćajne nezgode u kojoj su oštećeni policijsko vozilo i kamion Čistoće.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.