MIGRANTI POKUŠAVAJU NA SVE NAČINE: Od njih četvoro samo je jedan uspeo da pređe ledenu Drinu

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jan.2020, 20:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MIGRANTI POKUŠAVAJU NA SVE NAČINE: Od njih četvoro samo je jedan uspeo da pređe ledenu Drinu

Građani posmatrali u čudu.

Od četiri migranta jedan je danas uspeo da pređe Drinu između Malog Zvornika i Zvornika.

Njih četvorica su, naime, danas oko 16.40, držeći se međusobno i uz pomoć štapova, uspeli da dođu do sredine reke, gde je matica jednog ponela nizvodno, a zahvaljujući čemu je on uspeo da stigne do leve obale Drine.

Trojica migranata ostala su na sredini reke, koja im je bila do pasa, desetak minuta pokušavajući da savladaju maticu, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ali pošto nisu uspeli vratili su se na mesto sa koga su ušli u vodu.

Migranti su iskoristili vreme kada je nivo Drine najniži, odnosno, kada se na Hidroelektrani "Mali Zvornik" smanjuje protok vode. Sve su posmatrali Zvorničani koji su bili na šetalištu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.