Izvor: B92, 21.Okt.2001, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MICUNOVIC: AKO NEMAMO ZAKON - VAZI HASKI STATUT

Beograd -- Predsednik Veca gradjana Savezne skupstine Dragoljub Micunovic izjavio je za "Glas javnosti" od nedelje, da predsednik SRJ Vojislav Kostunica politicki moze uticati na to da se sto pre donese Zakon o saradnji s Haskim tribunalom. "Bez obzira kakvu odluku bude doneo Savezni ustavni sud, ukoliko ne budemo imali zakon o saradnji s Haskim tribunalom, bicemo prinudjeni da direktno primenjujemo Statut Haskog tribunala", upozorio je Micunovic.

Podsetimo, glavni tuzilac Karla del Ponte u ponedeljak dolazi u Beograd, kako je najavljeno, na razgovor sa predstavnicima Jugoslavije, Srbije i Crne Gore, o unapredjenju saradnje sa Haskim tribunalom.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.