Izvor: Press, 08.Okt.2018, 11:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“MI ŽIVIMO U LEPOM KRAJU, TO NJIMA NIJE SVOJSTVENO” Vesna Đogani iskreno o članovima porodice koji učestvuju u rijalitiju

Vesna i Đole Đogani medijski se ne eksponiraju kao ostali članovi njihove porodice koji su uglavnom u rijalitiju. I u ovom trenu dva člana njihove familije žive pred kamerama, Luna u „Zadruzi”, a Baki B3 u „Parovima”. Samo ona i Đole nikad nisu bili u rijalitiju.
– I dalje se svakodnevno borim sa predrasudama jer mene ljudi ne poznaju. Poznaju njega i njegovu reč, a onda me upoznaju i oduševe >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << se što sam pristojna, vaspitana i pristupačna devojka.
Ipak pevate o rijalitiju?
– Đole i ja smo seli i rekli „čekaj, cela familija nam je u rijalitiju, daj nešto na tu foru da opevamo”. Tako je nastala naša nova pesma. Nas dvoje smo druga priča, radimo vredno ono što najbolje znamo i često putujemo na nastupe, rijaliti nije naša sfera interesovanja. Mi vodimo uredan život i živimo kvalitetno, a to je konstanta, ne nešto što se menja. Živimo u lepom kraju i letujemo godinama u istom hotelu, to možda nije svojstveno članovima naše familije koja nastupa u rijalitiju,’ odbrusila je Vesna.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.