MI IH NISMO ISPORUČIVALI NA KOMAD HAŠKOM TRIBUNALU: Vučić zatražio veliki aplauz za udruženje boraca koji su ratovali za Srbiju 90-tih

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Nov.2023, 15:04

"MI IH NISMO ISPORUČIVALI NA KOMAD HAŠKOM TRIBUNALU": Vučić zatražio veliki aplauz za udruženje boraca koji su ratovali za Srbiju 90-tih

Predsednik Srbije je na skupu u Smederevu pozvao okupljenje da odaju počast članovima udruženja boraca.

Predsednik Republike Srbije obratio se u Smedervu na Trećem predizbornom skupu liste „Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane“ gde je tražio od publike da pozdravi velikim apaluzom udruženje boraca koji su ratovali za Srbiju 90-tih godina.

- Jednim velikim aplauzom bih vas zamolio da pozdravimo, rekli su mi da ima nekoliko udruženja boraca, onih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji su ratovali za Srbiju 90-ih godina, koji su se borili za naš narod, da pozdravimo naše junake najvećim mogućim aplauzom. Mi ih nismo isporučivali na komad ili na kilogram Haškom tribunalu kao neki drugi. Možete vi to i jače, zaslužuju to ti ljudi - rekao je Vučić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.