METALNIM ŽARAČEM PRETUKAO ŽENU UZ JEZIVE PRETNJE: Stravično porodično nasilje u Svilajncu - mup objavio APEL

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Nov.2022, 20:28

METALNIM ŽARAČEM PRETUKAO ŽENU UZ JEZIVE PRETNJE: Stravično porodično nasilje u Svilajncu - mup objavio APEL

Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na građane da svaki vid nasilja u porodici prijave policiji besplatnim pozivom na broj telefona 0800 100 600 ili 192 koji su sve vreme dostupni.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Svilajncu uhapsili su muškarca (1983) iz tog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici, saopštio je MUP.

Kako se sumnja, u prethodnom periodu više puta tukao četrdesetogodišnju suprugu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nogama, rukama i metalnim žaračem i pretio da će je ubiti, što je ona u četvrtak i prijavila.

Žena je zadobila lakše telesne povrede. Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.