MEŠTANI OVO NE PAMTE: Upecana GRDOSIJA od 32 kilograma u Sivcu! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jun.2019, 15:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MEŠTANI OVO NE PAMTE: Upecana GRDOSIJA od 32 kilograma u Sivcu! (FOTO)

Ribar iz Sivca upecao je na Velikom bačkom  kanalu u ovom mestu soma kapitalca teškog 32 kilograma.

Ovo nije samo jedna od ribolovačkih priča, u to smo se uverili i sami, jer je naša kamera na licu mesta u dvorištu Sivčanina Strahinje Đakovića snimila ovu "sivačku neman" koju je trebalo izvući iz Kanala pecajući običnom udicom.

Niko u Sivcu ne pamti da je iz Kanala koji protiče kroz njihovo mesto neko upecao grdosiju, kao što je to pošlo za rukom njihovom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sugrađaninu, koji voli ribolov i peca duže od decenije.

Borba je trajala pola sata, a Strahinja i njegov drug Šaban uspeli su ovog soma dugačkog gotovo dva metra i teškog, kao štio smo rekli, 32 kilograma da izvuku na obalu.

Pogledajte rezultate

HRVAT KOJI JE NAPRAVIO SIMBOL BEOGRADA: Bežao od ustaša, jurio ga Tito, a njegova dela i danas SVAĐAJU Srbe i Hrvate (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Ribar iz Sivca upecao soma od 32 kilograma

Izvor: 025info.rs, 26.Jun.2019, 12:57

Ribar iz Sivca, Strahinja Đaković, upecao je na Velikom bačkom  kanalu u ovom mestu soma kapitalca teškog 32 kilograma.    Sivčanina je ovoga soma upecao običnom udicom. Pola sata je trebalo Strahinji i njegovom drugu Šabanu da soma dugačkog gotovo dva metra izvuku na obalu.   Niko u...

Nastavak na 025info.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.