MEŠTANI OTKRIVAJU: BILO JU JE BRIGA ZA SVE Povodom svirepog ubistva u Čajetini oglasio se i MUP RS

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jan.2024, 17:10

MEŠTANI OTKRIVAJU: "BILO JU JE BRIGA ZA SVE" Povodom svirepog ubistva u Čajetini oglasio se i MUP RS

Jeziv događaj uznemirio meštane

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Užicu uhapsili su ženu (37) iz Čajetine, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo ubistvo. Kako je saopšteno iz policije, sumnja se da je danas, u porodičnoj kući, nakon verbalne rasprave, nožem ubila svog četrdesetosmogodišnjeg supruga.

Osumnjičenoj je određeno zadržavanje do 48 sati i biće privedena, uz krivičnu prijavu, Višem >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << javnom tužiocu u Užicu. Njen muž je pronađen danas oko 12 časova u porodičnoj kući u selu Branešci kod skretanja za selo Jevremović nedaleko od Užica.

Prema nezvaničnim saznanjima, imao je ubodnu ranu na leđima koja je najverovatnije naneta nožem. Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Užicu uhapšena je njegova supruga, inače majka petoro dece. Meštani Branešca su nakon ubistva u potpunom šoku.

- Živeli su skladno, mada je ona bila na svoju ruku. On je radio na kraju sela, održavao je jednu mesaru dok je ona radila u Zlatiboru. Vozila je njegov auto, bilo ju je briga za sve - kaže meštanka.

(Srbija Danas/Blic.rs)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.