MESEC DANA PAKLA: Krio se ispod kreveta u sobi devojčice i seksualno je zlostavljao, a razbesnećete se kad čujete kaznu koju je dobio

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Maj.2020, 18:55

MESEC DANA PAKLA: Krio se ispod kreveta u sobi devojčice i seksualno je zlostavljao, a razbesnećete se kad čujete "kaznu" koju je dobio

Stravičan zločin u Indiji.

Dvadesetjednogodišnji Zaharijas Kavasos iz američke savezne države Vašington optužen je da je mesec dana seksualno zlostavljao dvanaestogodišnju devojčicu, koju je upoznao na društvenim mrežama.

Kako prenosi "Dejli mejl", on se krišom uselio u njenu sobu u indijanskom rezervatu u Oregonu, gde se skrivao u udubljenju ispod kreveta i u plakaru.

Kako navodi tužilaštvo, Kavasos se upoznao sa žrtvom na internetu u decembru >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 2019. Razmenjivali su poruke na Fejsbuku, Snepčetu i Instagramu. Početkom februara je došao u Oregon, gde se, skrivajući se od devojčicine porodice, uselio u njenu spavaću sobu. Tu je boravio u skrovištu ispod njenog kreveta, nakon što je uklonio nekoliko dasaka koje su pridržavale dušek, prenosi OregonLive.com.

A Washington state man has been arrested on sex abuse charges against a 12-year-old Native American Oregon girl. Prosecutors say Zacharias Adrian Cavasos hid under her bed & closet for a month & raped her. A judge released him to a rehab house. https://t.co/mijrqrqgNr pic.twitter.com/pktG7td7Wp

— Andy Ngô (@MrAndyNgo) May 7, 2020

Tek dve nedelje kasnije, 25. feburara, devojčicin deda je primetio nepoznatog čoveka u kući i oterao ga, ali se on ubrzo ponovo ušunjao u kuću i ostao u devojčicinoj sobi sve do 11. marta, kada je ponovo otkriven i uhapšen.

Kako se navodi u sudskoj dokumentaciji, do koje je došao "Dejli mejl", Kavasos je priznao da je nekoliko puta imao seks s devojčicom iako je znao da ima samo 12 godina. Policija je u njegovom mobilnom telefonu našla snimak na kome se vidi kako joj obnažuje grudi i prislanja polni organ iz njeno čelo.

A 12 y/o girl was groomed and sexually assaulted by 21 y/o Zacharias Cavasos.

Please stop saying she was willing. A child cannot consent!

Whether she was terrified, or groomed to believe she was having fun, she was a CHILD who was abused by an adult. https://t.co/QAqwa7j7r6

— Alicia Kozakiewicz (@itsaliciakozak) May 8, 2020

Sudija je u sredu odlučila da oslobodi Kavasosa do suđenja, uzimajući u obzir argument odbrane, koja upozorava da je možda intelektualno zaostao ili emocionalno nezreo. Za to vreme Kavasos će stanovati zajedno sa grupom ljudi koji su bili na odvikavanju od droge, gde će biti pod nadzorom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.