MELANIJA ĆE ZATRAŽITI RAZVOD? Isplivao prljav veš porodice Tramp, otkriveno šta planira bivša prva dama

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jan.2021, 17:16

MELANIJA ĆE ZATRAŽITI RAZVOD? Isplivao "prljav veš" porodice Tramp, otkriveno šta planira bivša prva dama

Par je imao brojne čudne i bizarne trenutke tokom boravka u Beloj kući

Donald i Melanija Tramp obeležili su 16 godina braka usred spekulacija da bi bivša prva dama SAD mogla da podnese zahtev za razvod braka.

, neki su sugerisali da imaju "transakcioni" brak i da spavaju u odvojenim sobama.

Bivši pomoćnik Bele kuće tvrdi da je, sada bivša prva dama, brojala svaki minut do završetka predsedničkog mandata svog supruga, kako bi mogla da ga ostavi. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Jedan njujorški advokat rekao je da bi Melanija mogla do dobije do 50 miliona dolara i starateljstvo nad njihovim sinom Baronom (14) ukoliko se razvede od Trampa.

Bogatstvo Donalda Trampa je palo na 2,5 milijardi dolara 2020. sa 3,1 milijardi 2019. godine.

Kladioničari sada primaju i opklade kada će Melanija podneti zahtev za razvod braka nakon što su Trampovi napustili Vašington i otišli na Floridu na dan inauguracije izabranog predsednika Džoa Bajdena.

Izvori su prošle nedelje rekli za Si-En-En da je Melanija spavala u velikom apartmanu koji je uglavnom bio rezervisan za predsednike i njihove supruge.

- Donald Tramp je spavao u svojoj spavaćoj sobi, koja je za vreme prethodnih administracija bila radna soba - dodao je izvor.

Stefani Vinston Volkof, bivša prijateljica i savetnica Melanije Tramp, tvrdi da par spava u odvojenim sobama i da imaju "transakcioni" brak.

Jedan porodični prijatelj rekao je 2018. godine da Trampovi imaju i odvojene dnevne rutine.

Donald (74) ustajao bi iz kreveta oko 5.30, gledao kablovske programe i tvitovao.

Melanija bi se malo kasnije budila u svojoj spavaćoj sobi i spremala Barona za školu.

Nekoliko nedelja pre završetka mandata, izvor je opisao Melaniju kao osobu koja želi da se "odjavi" i ode kući.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.