MEDVED U KUĆI: Dečak pronašao zver kako spava na podu

Izvor: Kurir, 17.Avg.2013, 18:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MEDVED U KUĆI: Dečak pronašao zver kako spava na podu

Životinju je prvi ugledao sedmogodišnji dečak Mejson Mek Donuf koji je ostao pribran pa je poslao SMS mami, a potom je mobilnim telefonom snimio i video nakon čega je izašao iz kuće

Jedna porodica sa Floride nedavno se veoma neprijatno iznenadila ugledavši u svom dnevnom boravku ni više ni manje nego pravog pravcatog medveda koji se sklupčao i zaspao na podu.

Životinju je prvi ugledao sedmogodišnji dečak Mejson Mek Donuf koji je ostao >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << pribran pa je poslao SMS mami, a potom je mobilnim telefonom snimio i video nakon čega je izašao iz kuće.

Izašao je i medved, ali tek nakon sat vremena. Pretpostavlja se kako je u kuću došao da se skloni od kiše i jer mu je bilo dosadno.

"Nisam mogao da verujem svojim očima. Nikad nisam video tolikog medveda", rekao je dečak dodavši da je i dosad viđao medvede, ali nikad toliko blizu.

"Ove sezone je bilo mnogo kiše. Mislim da medvedi traže suvo mesto kako bi se odmorili. Oni su nevine životinje koje ostaju bez prostora za život. Treba ih samo premestiti na neku drugu lokaciju, a ne uspavati. To nije pošteno a ni humano", kaže dečakova mama Elis.

Nakon što se pročulo što se dogodilo, vlasti su postavile zamku za medveda, a porodica Mek Donuf se nada da će se on za svoje sopstveno dobro držati dalje od njihovog doma.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.