MEDOJEVIĆ PORUČIO KRIVOKAPIČU DA PODNESE OSTAVKU! Istorija će ga upamtiti kao lažova i izdajnika!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jun.2021, 19:03

MEDOJEVIĆ PORUČIO KRIVOKAPIČU DA PODNESE OSTAVKU! "Istorija će ga upamtiti kao lažova i izdajnika!"

Krivokapić je doveo zemlju u stanje haosa, nesposoban da vodi Vladu, rekao je Nebojša Medojević, predsednik "Pokreta za promjene" i lider DF-a

Nije ni postao Premijer, a već je sa svojim ortakom Mickejom ušao u kriminal i tajno zadužio zemlju 750 miliona evra, za šta postoji osnovana sumnja da je uzeo korupcionašku proviziju, navodi Medojević.

- Neiskusan, neoprezan, a alav na pare, odmah je postao predmet obrade i ANB, ali i stranih službi. Okružen špijunima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i kompromitovanim saradnicima, vrlo brzo je postao meta ucena i izabrao je put izdaje i pljačke.

U međuvremenu je upao u paranoju i svugđe vidi neprijatelje i počeo je da uvaljuje i svoju porodicu u kriminal, navodi se u tekstu Medojevića za "Borbu".

- Kćerka vodi Vladu, a sin radi sa cigaretama. Mickej razrađuje šeme za nove korupcionaške transakcije. Izdao je i Mitropolita Amfilohija koji ga je, iz buđavog kabineta, doveo na čelo liste ZBCG. Izdao je Crkvu koja je sve svoje kapacitete uložila da ga podrži.

- Izdao je narod koji mu je vjerovao da će demontirati režim Đukanovića, pohapsiti lopove iz DPS i oduzeti opljačkanu imovinu.

- Postao je krpa vlasnicima "Vijesti". Istorija će ga upamtiti kao lažova i izdajnika. Spasi svoju porodicu, Crkvu, narod i državu i podnesi ostavku, odmah - zaključio je Medojević.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Medojević: Krivokapić da odmah podnese ostavku

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Jun.2021

Predsednik crnogorskog Pokreta za promene (PzP) Nebojša Medojević pozvao je danas premijera Zdravka Krivokapića da, kako je rekao, "spasi svoju porodicu, crkvu, narod i državu" i odmah podnese ostavku...Medojević je rekao da je Krivokapić doveo zemlju u stanje haosa i ocenio da će ga, kako je...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.