MEDOJEVIĆ PORUČIO ĐUKANOVIĆU: Demokratski front nije na prodaju, on je trn u oku prve i druge familije

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jan.2021, 16:22

MEDOJEVIĆ PORUČIO ĐUKANOVIĆU: Demokratski front nije na prodaju, on je trn u oku "prve i druge familije"

DF, poručio je Medojević, ne prihvata da se "ne hapse lopovi i sačuva režim Ðukanovića".

Lider Pokreta za promene (PzP), članice Demokratskog fronta, Nebojša Medojević saopštio je danas da predsednik Crne Gore Milo Ðukanović zna da samo taj savez ne može niko ni da kupi ni da zastraši.

- Samo DF je problem. Zato što ne prihvatamo dilove prve i druge familije. Želimo istinsko crnogorsko-srpsko pomirenje, po principu sva prava svima - rekao je Medojević, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << reagujući na izjavu Ðukanovića, koji je saopštio da aktuelna vlada najžešće kritike dobija od koalicije koja unutar vladajuće većine ima dve trećine poslanika.

- Od početka smo provalili plan prve i druge familije - da se sačuva DPS i uništi DF. Ali DF nisu samo ljudi sa svojim vrlinama i manama. DF je velika ideja - naveo je Medojević, preneo je portal RTCG.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Medojević poručio: Demokratski Front se ne može kupiti, niti zastrašiti

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Jan.2021

Lider Pokreta za promene (PzP), članice Demokratskog fronta (DF), Nebojša Medojević saopštio je danas da predsednik Crne Gore Milo Đukanović zna da samo taj savez ne može niko ni da kupi ni da zastraši..."Samo Demokratski front je problem. Zato što ne prihvatamo dilove prve i druge familije....

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.