MEDOJEVIĆ OGOLIO PREMIJERA: Krivokapić nema ni ljudsku ni političku petlju da uradi glavni zadatak

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Apr.2021, 20:53

MEDOJEVIĆ OGOLIO PREMIJERA: Krivokapić nema ni ljudsku ni političku petlju da uradi glavni zadatak

Potrebni su veliki rezovi - sve policijske starešine smeniti, a kriminalce sa službenim značkama privesti pravdi

Lider Pokreta za promene Nebojša Medojević smatra da su u crnogorskim službama bezbednosti potrebni radikalni rezovi, jer poslušnici Mila Đukanovića i plaćenići mafije i dalje vode službe.

-  Policija nije lojana državi Crnoj Gori nego mafijaškoj organizaciji DPS. Neophodni su radikalni rezovi. Sve starešine smeniti, a kriminalce sa službenim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << značkama pohapsiti. Vođe opstrukcije i subverzije u policiji Veselin Veljović i Zoran Lazović - naveo je Medojević u objavi na društvenim mrežama.

-  Krivokapić nema ni političku ni ljudsku petlju da očisti policiju i službe od poslušnika Đukanovica i plaćenika mafije. Nastavlja se brukanje Vlade i kapitulacija pred snagama poraženog režima. Narod vam je dao moć, ali vi niste dostojni da vodite drzavu - zaključio je Nebojša Medojević.

U SLUŽBAMA BEZBJENDOSTI POTREBNI RADIKALNI REZOVI. POSLUSNICI DJUKANOVICA I PLACENICI MAFIJE I DALJE VODE...

Posted by Nebojsa Medojevic on Saturday, April 10, 2021

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.