MASOVNA TUČA U TIVTU: Letele staklene flaše, pucalo se iz pištolja, sevale pesnice!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Avg.2022, 20:28

MASOVNA TUČA U TIVTU: Letele staklene flaše, pucalo se iz pištolja, sevale pesnice!

Haos na primorju

Prema informacijama policije, koja je privela sve učesnike tuče, oni su danas sprovedeni na dalje postupanje kod dežurnog tužioca u Osnovno državno tužilaštvo u Kotoru.

U Tivtu, u naselju "13. Jul", sinoć je došlo do masovne tuče u kojoj je učestvovalo više od deset muškaraca, saznaje portal "Dan".

Prema informacijama policije, koja je privela sve učesnike tuče, oni su danas sprovedeni na dalje postupanje kod dežurnog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tužioca u Osnovno državno tužilaštvo u Kotoru.

U tuči u ovom tivatskom romskom naselju sevale su pesnice, letele staklene boce, a jedan od učesnika tuče, kako saznaje "Dan", u vazduh je pucao iz startnog pištolja.

Sve osobe koje su učestvovale u ovoj tuči, policija je sinoć privela u tivatsko Odeljenje bezbednosti, a danas kod nadležnog tužioca koji će odrediti o tome da li u njihovim radnjama ima elemenata krivičnih dela.

BONUS VIDEO: Brutalna tuča na auto-putu u Crnoj Gori

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.