MASOVNA TUČA U CENTRU GRADA! Privedeni Nepalci, jedan hteo da SILUJE devojku! Policija MUNJEVITO reagovala (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Apr.2023, 07:00

MASOVNA TUČA U CENTRU GRADA! Privedeni Nepalci, jedan hteo da SILUJE devojku! Policija MUNJEVITO reagovala (VIDEO)

Dramatične scene

Sedam Nepalaca sa regulisanim boravkom u Hrvatskoj privedeno je zbog tuče u Zagrebu, saopšteno je iz policije. Policija je primila dojavu da je u centru grada došlo do masovne tuče više nepalskih državljana, a snimak se proširio društvenim mrežama.

- Juče oko 18.40 časova u Draškovićevoj ulici postupali smo prema više državljana Nepala zbog međusobnog sukoba. Kako su lica odbijala da postupe po komandama policajaca, prema >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << njima su upotrebljena sredstva prisile - navedeno je u saopštenju.

Nedugo nakon tuče u službene prostorije je pristupila dvadesetdevetogodišnja državljanka Nepala i podela prijavu protiv četrdesetdvogodišnjaka zbog pokušaja silovanja, a što je, prema trenutno prikupljenim informacijama, dovelo do sukoba između više lica, prenosi večeras portal "Indeks".

Državljanin Nepala, koji se dovodi u vezu sa krivičnim delom, pod nadzorom je policije, te sledi dalje sprovođenje kriminalističkog istraživanja, nakon čega će biti doveden pritvorskom nadzorniku. Sukob je počeo ispred jednog restorana i hostela u kojem žive nepalski državljani koji rade u Zagrebu, a na snimku na društvenim mrežama se vidi verbalni, ali i fizički obračun - muškarci šakama i nogama nasrću jedan na drugog.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.