MASOVNA PUCNJAVA NA JUGU SRBIJE! U krvavom obračunu ispred lokala u centru grada ranjeno SEDAMNAESTORO ljudi

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Avg.2023, 16:00

MASOVNA PUCNJAVA NA JUGU SRBIJE! U krvavom obračunu ispred lokala u centru grada ranjeno SEDAMNAESTORO ljudi

U pucnjavi i tuči u lokalu u centru Prištine povređeno je 17 osoba izjavio je direktor Urgentnog centra Kliničkog centra u Prištini Naser Sila.

Od 17 povređenih, sedam je povrede zadobilo vatrenim oružjem.

Prema njegovim rečima, jedan od povređenih je u životnoj opasnosti, prenosi Reporteri.

Imamo ukupno 17 povređenih. Sedam je povređeno vatrenim oružjem, a 10 ima druge povrede - krhotinama stakla ili predmetima. Svi su u stabilnom stanju, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dok je jedan u operacionoj sali i životno je ugrožen", rekao je Sila.

Naveo je da su povređeni rođeni od 1984. do 2003. godine.

Slučaj je potvrdila i policija. Portparol policije za region Prištine Agron Borovci izjavio je da su najmanje dva osumnjičena identifikovana kao umešana u slučaj, a da se radi na identifikaciji ostalih mogućih osumnjičenih.

Dodao je da je pucnjava prijavljena oko 23.30 u jednom lokalu u ulici Redžep Luči u Prištini.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.