MASIN UBICA PRIZNAO ZLOCIN Monstrum mislio da ubija Snezanu iz bajke

Izvor: medio.rs, 28.Dec.2015, 21:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MASIN UBICA PRIZNAO ZLOCIN Monstrum mislio da ubija Snezanu iz bajke

Australijanac Šon Prajs (31), koji je 49 puta nožem ubo i ubio usred dana u parku u istočnom delu Melburna Mašu Vukotić (17), devojku srpskog porekla iz Bijelog Polja, izjavio je na suđenju da je kriv za zločin i da samo želi da se izvini.

On je pre izjave u Vrhovnom sudu otpustio svoje advokate jer se nije slagao sa njihovom taktikom da ga predstave kao mentalno obolelu osobu, pa je odlučio da se sam brani.

- Ne želim da bilo kakav izgovor za svoje postupke. >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << Kriv sam za zločin i samo želim da se izvinim - preneli su australijski portali.

Inače, Prajs je ranije u policiji izjavio da je ubio Vukotićevu jer ju je jedan dan video kako šeta i priča sa pticama, pri čemu mu se ona tada učinila kao Snežana iz bajke o sedam patuljaka. Podsetimo, monstruozan zločin dogodio se početkom ove godine dok je Maša džogirala sa slušalicama na ušima.

Verovatno nije primetila kad joj je napadač prišao s leđa. On ju je izbo, pa pobegao. Policija je odmah krenula u potragu za ubicom, a od pomoći su joj bili i snimci sigurnosnih kamera. Prajs je nakon ubistva maloletnice napao još tri osobe, a potom se posle dva dana pojavio u policijskoj stanici. Takođe, Prajs je pretio da će ubiti zatvorskog čuvara tokom boravka u zatvoru „Port Filip“, i rekao mu da će, kada izađe, „prerezati grkljan deci“.

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.