MAŠAN JE UZEO ZAKON U SVOJE RUKE! Majka Jelena o porodičnoj drami i otetom detetu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Apr.2023, 07:14

"MAŠAN JE UZEO ZAKON U SVOJE RUKE!" Majka Jelena o porodičnoj drami i otetom detetu!

Ova porodična drama već danima potresa Srbiju, a Jelena je ispričala da je 6. januara podnela zahtev za razvod braka.

Nijedna mera još nije doneta ni u Srbiji ni u Švajcarskoj, moj muž je odlučio da preuzme zakon u svoje ruke i da odvede dete od mene, bez pasoša i bilo kakvih informacija, izjavila je Beograđanka Jelena Abramović (32), čiji je suprug Mašan Lubarda (37) na Veliki petak odveo njihovo dvoipogodišnje dete za Švajcarsku bez njenog znanja.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
- Pokrenut je postupak po haškoj konvenciji za vraćanje deteta, koji je i dalje u toku.Koliko sam ja upućena, švajcarski organi nisu obavešteni da se ovde već vodi postupak o razvodu braku. Tamo je zatražena neka privremena mera, ali nakon što je pokrenut proces u Srbiji. Međutim, nikakva rešenja nisu stigla u Srbiju, jer proces nije završen, kao što ni ovde ništa nije završeno - rekla je Jelena.

Ova porodična drama već danima potresa Srbiju, a Jelena je ispričala da je 6. januara podnela zahtev za razvod braka. Njen suprug Mašan izjavio je da dobio starateljstvo nad detetom u Švajcarskoj, ali je ona to demantovala. Jelena je uspela da čuje sina nakon tri dana.

Abramovićeva se pre dva dana sastala s predstavnicima ministarstava pravde i spoljnih poslova, nakon čega je poručila da se nada da će joj država pomoći. Na ovom slučaju radi i tužilaštvo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.