MASAKR U NOVOGODIŠNJOJ NOĆI: Ubio bivšu suprugu i članove njene porodice, pa sebe!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jan.2017, 17:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MASAKR U NOVOGODIŠNJOJ NOĆI: Ubio bivšu suprugu i članove njene porodice, pa sebe!

Upao u kuću gde je njegova bivša supruga proslavila Novu godinu.

Brazilska vojna policija saopštila je danas da je muškarac ubio bivšu suprugu i još najmanje 11 ljudi, a zatim izvršio samoubistvo.

Muškarac je s nekoliko komada vatrenog oružja upao u kuću gde je njegova bivša supruga proslavila Novu godinu i ubio nju i članove njene porodice.

Policijska zvaničnica Marta Aurelija izjavila je da je 13 ljudi ubijeno, ali da nije sigurna da li je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << medju njima i napadač.

Nasilje nad ženama je često u Brazil. Pre dve godine kada su vlasti pooštrile kazne za ubistvo žena, u proseku je svakog dana ubijano 15 žena koje su često bile žrtve nasilja u porodici.ž

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.