MARINIKA POKOPALA I SEBE I CELU OPOZICIJU! U emisiji na televiziji Nova S opovrgnula sve svoje dosadašnje tvrdnje! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Dec.2021, 23:45

MARINIKA POKOPALA I SEBE I CELU OPOZICIJU! U emisiji na televiziji Nova S opovrgnula sve svoje dosadašnje tvrdnje! (VIDEO)

Marinika Tepić napravila grešku u koracima, u emisiji na televiziji Nova S, koja je pod uređivačkom kontrolom Dragana Đilasa, opovrgnula sve svoje dosadašnje tvrdnje

Udarnička pesnica Dragana Đilasa, Marinika Tepić tvrdi da je Zakon o rudarstvu iz 2015. pomogao Rio Tintu.

Marinika Tepić tvrdi da je Zakon o rudarstvu iz 2015. pomogao Rio Tintu. Ako je to tačno, zašto niko iz njenog LSV-a nije došao da glasa protiv? Zašto Borko Stefanović nije došao da glasa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << protiv? Bilo ih je briga za ekologiju ili je Zakon dobar?

POKOPALA I SEBE I CELU OPOZICIJU!

Marinika Tepić tvrdi da je Zakon o rudarstvu iz 2015. pomogao Rio Tintu. Ako je to tačno, zašto niko iz njenog LSV-a nije došao da glasa PROTIV? Zašto Borko Stefanović nije došao da glasa PROTIV? Bilo ih je briga za ekologiju ili je Zakon dobar? pic.twitter.com/ruWv6EiNOX

— Detektor laži (@LaziDetektor) December 6, 2021

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.