MARINA ZATRUDNELA SA 15 GODINA MLAĐIM VLADIMIROM: Bila je u braku SA NJEGOVIM OCEM, objavila emotivan snimak!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jun.2020, 17:52

MARINA ZATRUDNELA SA 15 GODINA MLAĐIM VLADIMIROM: Bila je u braku SA NJEGOVIM OCEM, objavila emotivan snimak!

Ruska influenserka, 35-godišnja Marina Balmaševa, objavila je da čeka dete sa svojim 15 godina mlađim posinkom Vladimirom.

Marina Balmaševa, koja je u rodnoj Rusiji zvezda na društvenim mrežama, nedavno je otkrila da se verila sa svojim 20-godišnjim posinkom Vladimirom, nedugo nakon što se razvela od njegova oca Alekseja, s kojim je bila u braku 13 godina.

Sad je putem Instagrama, na kojem je prati 413 hiljada ljudi, otkrila da je trudna, objavivši emotivan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << video u kojem Vladimiru predaje pozitivan test na trudnoću.

Надоело скрываться. Знаю, что срок ещё маленький. Что узи с сердечком ещё впереди. Но я хочу, чтобы вы это знали. Всё возможно в этом мире. Нам 4 недели 🙂❤️ и да. Именно поэтому мы решили пожениться.

A post shared by Марина Балмашева (@marina_balmasheva) on Jun 7, 2020 at 6:53am PDT

Inače, Marina i Vladimir poznaju se otkako je on imao sedam godina, a ona 22. Nedavno je na Instagramu podelila i 13 godina staru fotografiju na kojoj poziraju zajedno u vreme kad je tek započela vezu s njegovim ocem.

Простите, но почему я должна реветь одна? 🙂❤️ давайте со мной

A post shared by Марина Балмашева (@marina_balmasheva) on Jun 8, 2020 at 9:36am PDT

Ruski mediji pišu da je Marina s bivšim suprugom Aleksejem usvojila petoro dece i da trenutno živi s Vladimirom i troje dece koje je usvojila s njegovim ocem. Preostalo dvoje živi s Aleksejem.

Marina se inače u Rusiji proslavila dokumentirajući svoj gubitak kilograma na društvenim mrežama.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.