MARATONCI: Takmičenje u masturbaciji

Izvor: Kurir, 04.Dec.2012, 14:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MARATONCI: Takmičenje u masturbaciji

Svi su nosili maske na licima i bacili su se na posao kako bi podržalo zaražene virusom HIV, ali pobednik nije objavljen

Desetorica Kineza takmičila se u maratonskom masturbiranju.Svi su nosili maske na licima, ali su bacili na posao kako bi podržalo zaražene virusom HIV. Akciju je finansirao proizvođač seksualnih pomagala Aihuriun.

"Ovo je takmičenje, osim što daje podršku u borbi protiv side, i promocija seksualne slobode. Oni su želeli da prikažu >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << masturbaciju kao sigurnu formu seksualnosti i da masturbacijom nema straha od dobivanja HIV virusa", naglasili su organizatori.

Iako nije objavljeno ko je od desetorice veličanstvenih pobedio, rekord u najdužoj  masturbaciji i dalje drži porno glumac Soni Neš, koji je svoj ponos u aprilu 2012. godine "natezao" deset sati i deset minuta.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.