MANEKENKA DIGLA POLICIJU NA NOGE: Tvrdi da je videla momka koji izgleda kao Matej Periš u Minhenu - njena objava izazvala burnu reakciju

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Feb.2022, 20:55

MANEKENKA DIGLA POLICIJU NA NOGE: Tvrdi da je videla momka koji izgleda kao Matej Periš u Minhenu - njena objava izazvala burnu reakciju

Manekenka tvrdi da je videla nestalog Splićanina u Minhenu, nakon čega će kontaktirati nadležne organe.

Model iz Hrvatske objavila jena svom Instagramu da misli da je videla nestalog Mateja Periša u Minhenu. Ona je u svojoj stori objavi napisala da je u glavnom gradu Bavarske uočila muškarca koji je, kako tvrdi, "isti kao on".

"Upravo sam se susrela sa osobom koja izgleda isto kao on tri puta u centru Minhena", napisala je menekenka misleći na Mateja Periša, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pa upitala pratioce:

"Da li neko može da mi kaže koliko je visok Matej Periš? Dečko kojeg sam srela je moje visine, oko 183, možda i viši", navela je ona.

Sasvim sigurno je da će ove tvrdnje manekenke, ispitati policija Srbije, Hrvatske i Nemačke.

Hrvatska manekenka dalje u svojoj objavi otkriva šta je taj muškarac za kog misli da je Periš radio u trenutku kada ga je videla:

"Skontala sam da je isti kada je stajao ispred bivšeg restorana "Opatija" i dizao novac sa bankomata. Da ne bude zabune, ukoliko je neko upućen nek mi javi u DM. Da bih ja mogla da kontaktiram nadležne organe - piše manekenka u stori poruci na Instagramu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

MANEKENKA KOJA JE VIDELA MOMKA KOJI LIČI NA PERIŠA STIŽE U BEOGRAD U NEDELJU: Tvrdi da je i njena majka isto videla MATEJA

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Feb.2022, 02:23

Manekenka L.A. koje je na svom Instagramu objavila da je u Minhenu videla momka koji je isti nestali Matej Periš za Informer otkrila je sve detalje ovog susreta...Kako nam je ispričala, ona je mladića koji neodoljivo podseća na nestalog Splićanina videla dok je sa bebom šetala po ulici...- Sa mnom...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.