MANDIĆ POSLAO SNAŽNU PORUKU: Crna Gora saoseća sa žrtvama PALESTINE

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Mar.2024, 23:00

MANDIĆ POSLAO SNAŽNU PORUKU: "Crna Gora saoseća sa žrtvama PALESTINE"

Mandić je, pre svega, ambasadoru poželeo dobrodošlicu u Skupštinu Crne Gore, ističući da je celi svet svedok dramatičnih momenata koje preživljava Palestina.
Predsednik Skupštine Crne Gore Andrija Mandić sastao se danas sa Rabijem Alhantulijem, ambasadorom Palestine u Crnoj Gori. Na sastanku je konstatovano da Crna Gora saoseća sa nevinim žrtvama Palestine i posebno su istaknuti podvizi medicinskih radnika.
- Predsjednik Skupštine je istakao da mir nema alternativu i da je imperativ da zaraćene strane širom sveta dođu do pravičnog mira, koji će garantovati trajno okončanje ratnih sukoba - saopšteno je iz Skupštine.
Ambasador Palestine se predsedniku Mandiću zahvalio...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.