MAMA GOCA CE SE SLOGIRATI Jelena Vulkovic se TAJNO UDALA

Izvor: medio.rs, 03.Dec.2016, 13:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MAMA GOCA CE SE SLOGIRATI Jelena Vulkovic se TAJNO UDALA

Jelena Vučković, ćerka Goce Božinovske i tekstopisca Radeta Vučkovića, udala se za dečka Aleksandra Sofronića

Od svih, pa i od roditelja, Jelena krije da je rekla sudbonosno "da". Njih dvoje su se tajno venčali pre pet meseci u opštini u Valjevu samo u prisustvu kumova.

Vučkovićeva i Aleksandar su se pojavili zajedno na snimanju novogodišnjeg programa jedne televizije. Izgledali su zadovoljno i srećno. Mediji su iskoristili priliku da provere svoja >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << saznanja.

- Da, venčali smo se samo u opštini. Preselili smo se u Valjevo. Tamo živim sa suprugom, koji mi je i menadžer. Nisam objavila na sva zvona, jer se ne namećem i ne serviram svoj život na tacni. Srećna sam i to je jedino važno - izjavila je zvezda Granda i dodala:

- Mama i tata ne znaju da sam se udala. To je moja stvar, a ne njihova. Iznenadiće se kada pročitaju, posebno tata, koji baš i nije bio zadovoljan  mojim izborom. Mama me je upoznala sa Aleksandrom, ali, eto, ni njoj nisam rekla. Šlogiraće se kad sazna. Ali to je moja odluka i moraće da je poštuju svidelo im se to ili ne - izričita je Jelena.

Njen muž, Aleksandar, rekao je da mu ne smeta što ga tast i tašta ne prihvataju za zeta, kao i da sa Vučićevom ubrzo planira i crkveno venčanje.

Kada je Goca Božinovska saznala od novinara za informaciju da joj se kćerka udala, bila je u neverici.

- Molim? Nema šanse da je to istina. Pa valjda bi rekla majci da se udala. Ma kakvi loši odnosi. On je dobar dečko. Volela bih da se Jelena uda za njega. Kad je moja ćerka srećna, srećna sam i ja - poručila je Goca.

INFORMER.RS

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ĆERKA GOCE BOŽINOVSKE SE TAJNO UDALA Pevačica preko Kurira saznala da je dobila ZETA! ŠOK

Izvor: Kurir, 03.Dec.2016

...Jelena Vučković, ćerka Goce Božinovske i tekstopisca Radeta Vučkovića, udala se za dečka Aleksandra Sofranića..Ali od svih, pa i od roditelja, krije da je rekla „da“ Njih dvoje su se tajno venčali pre pet meseci u opštini u Valjevu samo u prisustvu kumova..Autor: Foto: Dragan Kadić

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.