MALOLETNIK UKRAO DRŽAVNI LUKSUZNI AUTOMOBIL: Divljao 260 na sat po prestonici i sve snimao

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Sep.2021, 10:30

MALOLETNIK UKRAO DRŽAVNI LUKSUZNI AUTOMOBIL: Divljao 260 na sat po prestonici i sve snimao

Maloljetnik je uhapšen juče nakon što je sa svojim braniocem, advokatom Mirkom Bogićevićem došao u podgorički Centar bezbednosti, čiji službenici su danima tragali za njim.

Osnovni državni tužilac Vukas Radonjić nakon saslušanja sedamnaestogodišnjeg B.L. na slobodu je pustio Podgoričanina osumnjičenog da je sa dvojicom drugova ukrao službeni "mercedes" Privredne komore, a potom tim vozilom napravio karambol, potvrdio je Vijestima njegov branilac, advokat Mirko Bogićević.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Sedamnaestogodišnjak i njegovi jedva punoletni drugovi V.Š. i S.P. prije desetak dana su u podgoričkom naselju Zagorič ukrali luksuzni državni automobil, a potom sumanutu vožnju snimali i objavili na društvenoj mreži instagram.

Navodno, B.L. koji je bio za upravljačem "mercedes" snimio je kako vozi brzinom od 260 kilometara na sat. Tokom bežanja udarili su nekoliko automobila, a među njima i jedan policijski.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.