MALOLETNIK OPTUŽEN ZA TERORIZAM! PRETIO KLANJEM U JEDNOJ SREDNOJ ŠKOLI: Očekuje ga velika kazna

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Mar.2024, 12:44

MALOLETNIK OPTUŽEN ZA TERORIZAM! PRETIO KLANJEM U JEDNOJ SREDNOJ ŠKOLI: Očekuje ga velika kazna

Maloletnik je odmah priveden.
Policijski službenici PU Trebinje, danas su Republičkom javnom tužilaštvu predali maloletnu osobu iz Bileće koja se sumnjiči da je počinila krivično delo terorizam, piše ATV, prenosi Srpskainfo.
Maloletnik je putem društvenih mreža pretio pokoljem u jednoj srednjoj školi.
– Policijski službenici došli su do operativnih saznanja da je jedno ili više lica, priprema teroristički akt na jednu srednju školu u Trebinju. Odmah po saznanju, obavešteno je posebno Odeljenje za suzbijanje korupcije, organizovanog kriminaliteta i najtežeg oblika privrednog kriminaliteta pod čijim nadzorom su provedene određene istražne radnje. Radnje koje su provedene...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.