MALOLETNIK NASRNUO NOŽEM NA MLADIĆA I POTOM UBIO ČOVEKA KOJI IH JE RAZDVAJAO: Oglasio se MUP povodom ubistva na Čukarici

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jul.2023, 11:10

MALOLETNIK NASRNUO NOŽEM NA MLADIĆA I POTOM UBIO ČOVEKA KOJI IH JE RAZDVAJAO: Oglasio se MUP povodom ubistva na Čukarici

Osumnjičeni će biti priveden dežurnom sudiji za maloletnike Višeg suda u Beogradu

U Beogradu je uhapšen sedamnaestogodišnji tinejdžer pod sumnjom za izvršenje teškog ubistva i teškog ubistva u pokušaju.

Incident se dogodio sinoć na Čukarici, kada je mladić (27) zadobio povrede od noža, a potom je muškarac (31), koji je pokušao da ih razdvoji, napadnut od strane tinejdžera i preminuo od zadobijenih povreda . Osumnjičeni će biti sproveden pred dežurnog sudiju za maloletnike Višeg suda u Beogradu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.