MALOLETNIK IZ SRBIJE UČESTVOVAO U NEREDIMA U ŠVAJCARSKOJ: Uhapšen zbog sukobljavanja sa policijom

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jul.2023, 12:11

MALOLETNIK IZ SRBIJE UČESTVOVAO U NEREDIMA U ŠVAJCARSKOJ: Uhapšen zbog sukobljavanja sa policijom

Uhapšeno sedam osoba.

Tokom nasilnih incidenata u švajcarskom gradu Lozani sinoć, inspirisanih sličnim događajima u Francuskoj, policija je uhapsila ukupno sedam osoba, od kojih je šestoro maloletno. 

Među privedenima je jedan maloletnik srpskog porekla. Prema informacijama švajcarskog portala 20 Minuta, pozivi za izlazak na ulice su se širili društvenim mrežama, a demonstranti su provaljivali u prodavnice i napadali policiju.

Uhapšeni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << maloletnici su tri devojčice iz Portugala, Bosne i Hercegovine i Somalije, kao i dvojica dečaka iz Gruzije i Srbije, starosti od 15 do 17 godina. Jedini punoletni izgrednik koji je uhapšen je 24-godišnji Švajcarac. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.