MALOLETNICA ALUDIRALA NA MASAKR U RIBNIKARU: Novosađanki (14) određen pritvor do mesec dana, DETALJI UZNEMIRUJUĆI

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jun.2023, 18:33

MALOLETNICA ALUDIRALA NA MASAKR U RIBNIKARU: Novosađanki (14) određen pritvor do mesec dana, DETALJI UZNEMIRUJUĆI

Sudsko veće Višeg suda u Novom Sadu je 12. juna maloletnoj produžilo pritvor do 12. jula.

Viši sud u Novom Sadu je maloletnoj devojčici (14) odredio pritvor 13. maja godine zbog opravdane sumnje da je dva dana ranije u osnovnoj školi, tokom časa iznela tvrdnje koje su izazvale paniku, a zatim istog dana na društvenoj mreži "Tik Tok" objavila uznemirujući sadržaj, aludirajući na masakr u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, čime se tereti za >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << krivično delo izazivanje panike i nereda, a narednog dana je nađena municija za vatreno oružje, čime se tereti za krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

- Maloletnoj je određen branilac po službenoj dužnosti, a 28. maja zakonska zastupnica maloletne je angažovala branioca po punomoćju da zastupa interese maloletne u toku postupka. Glavni pretres je održan 23. juna, a sledeće ročište zakazano je za 13. jul - navodi se u saopštenju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

EVO ŠTA SU REKLI MAJCI DEČAKA UBICE KADA JE HTELA DA NAPUSTI ZEMLJU: Otkriveno zašto je zaustavljena na graničnom prelazu

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jun.2023, 13:09

Viši sud u Beogradu doneo je pre 4 dana rešenje kojim je odredio privremenu meru zabrane majci dečaka koji je 3. maja počinio masakr u osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar", da otuđi i optereti nepokretnosti čiji je ona vlasnik...Nakon što je majka dečaka osumnjičenog za ubistvo u "Ribnikaru"...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.