MALOLETNI SRPSKI ESKOBAR: Policija lišila slobode dečaka (16) iz Kule, na raznoraznim mestima krio drogu

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Mar.2024, 18:06

MALOLETNI SRPSKI ESKOBAR: Policija lišila slobode dečaka (16) iz Kule, na raznoraznim mestima krio drogu

U jakni mu pronašli prah za koji se sumnja da je amfetamin.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kuli podneće krivičnu prijavu nadležnom tužilaštvu protiv šesnaestogodišnjaka iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

Pronalazak droge u napuštenoj fabrici

Policija je kod jedne napuštene fabrike pronašla više paketića sa oko 66 grama praha za koji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se sumnja da je amfetamin i oko 20 grama materije za koju se sumnja da je ekstazi koje je, kako se sumnja, šesnaestogodišnjak tu sakrio.

Pronalazak droge u kući osumnjičenog

Takođe, prethodno je u pretresu kuće u kojoj živi, u njegovoj jakni, nađeno oko 10 grama praha za koji se sumnja da je amfetamin i oko tri grama materije za koju se sumnja da je ekstazi.

Policija i nadležni organi ističu važnost kontinuirane borbe protiv zloupotrebe opojnih droga među maloletnicima, te pozivaju roditelje i širu zajednicu da budu proaktivni u sprečavanju ovakvih slučajeva. Ovo je takođe prilika da se podigne svest o problemu zloupotrebe opojnih droga među mladima i da se pruži podrška onima koji se bore sa ovim izazovom.

U skladu sa zakonskim propisima, šesnaestogodišnjak će se suočiti sa posledicama svojih postupaka, a nadležni organi će preduzeti mere kako bi se sprečila dalja zloupotreba opojnih droga među maloletnicima.

Srbija Danas/Republika

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.