MALO JE REĆI DA SAM SE UPLAŠIO Zastrašujuća scena na Islandu, vulkan ZAURLAO, oslobodio OGROMNU energiju (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Feb.2024, 11:08

"MALO JE REĆI DA SAM SE UPLAŠIO" Zastrašujuća scena na Islandu, vulkan ZAURLAO, oslobodio OGROMNU energiju (VIDEO)

Ovo je šesta erupcija od 2021. godine

Vulkan je ponovo u četvrtak eruptirao u jugozapadnom delu Islanda, drugi put ove godine, prikazala je televizija RUV i drugi lokalni mediji.

To je šesta erupcija na poluostrvu Rejkjanes od 2021. godine. Slika koju je objavio islandski dnevnik Morgunbladid prikazuje svetlonarandžasto rastopljeno kamenje koje se izbacuje iz pukotina u zemlji.

Prošla erupcija počela je 14. januara i trajala dva dana >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << , a lava je došla do predgrađa ribarskog grada Grindavika čijih je gotovo 4.000 stanovnika moralo da bude evakuisano.

- Snimio sam ovo oko 6 sati ujutro, malo je reći da sam se uplašio - kazao je jutjuber koji je snimio neverovatne prizore.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

VULKAN IZBACUJE LAVU DO 80 METARA VISINE Panika na Islandu, eruptirao vatreni div: "Probudio sam se uz ovaj prizor, ovo je STRAŠNO" (FOTO, VIDEO)

Izvor: Blic, 08.Feb.2024

Vulkan je u četvrtak ponovo eruptirao u jugozapadnom delu Islanda, drugi put ove godine, javili su televizija RUV i drugi lokalni mediji. Ovo je šesta erupcija na poluostrvu Rejkjanes od 2021, a treća od decembra.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.