MALI DUŠAN ( 8 ) JE VEĆ ŠEST DANA NA RESPIRATORU ZBOG KORONE: Oglasili se doktori o njegovom stanju

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Apr.2021, 14:46

MALI DUŠAN ( 8 ) JE VEĆ ŠEST DANA NA RESPIRATORU ZBOG KORONE: Oglasili se doktori o njegovom stanju

On je priključen na respirator 15. aprila.

Dušan P. (8) iz Džepa kod Vladičinog Hana, koji je oboleo od korona virusa i koji je priključen na respirator u KC Niš nalazi se u teškom, ali stabilnom stanju, kaže doktorka Emilija Golubović, direktorka Klinike za dečje interne bolesti.

- U ovom trenutku jedino što možemo da kažemo jeste da nema pogoršanja, i da je u stabilno lošem stanju - rekla je ona.

Osmogodišnji dečak smešten je na Univerzitetskom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kliničkom centru Niš, a uz kovid-19 ima i pridružene bolesti, kao što su mišićna distrofija i urođena bolest pluća, zbog čega mu je život ugrožen.

I njegov otac Stanko je bio hospitalizovan u Surdulici. Supruga i još troje dece takođe su pozitivni na korona virus. Ćerka je takođe bila u Nišu, ali se oporavila.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.