MALI ANĐEO SAHRANJEN UZ ZVUKE OMILJENE PESME: Violina odsvirala najtužniju melodiju, i nebo plače nad Novo bežanijskim grobljem (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Maj.2023, 16:08

MALI ANĐEO SAHRANJEN UZ ZVUKE OMILJENE PESME: Violina odsvirala najtužniju melodiju, i nebo plače nad Novo bežanijskim grobljem (VIDEO)

Maloletna A. D. koja je stradala u stravičnom masakru u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" sahranjena je danas uz zvuke violine.

Roditelji nesrećne devojčice želeli su da svoju mezimicu isprate uz muziku. Veliki broj njenih školskih drugova, nastavnika, ali i prijatelja njenih roditelja došlo je na sahranu.

Ćutke su čekali u redu da uđu u crkvu da zapale sveću. Grob mlade tinejdžerke obasuli su cvećem, a u mukloj tišini čuli su se samo jecaji onih koji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su voleli A.

Dok je tužna povorka koračala do grobnog mesta violinista je svirao devojčicinu omiljenu pesmu "Ogrejalno sunce sa Kosova polja".

Najtužniji trenutak je bio kada su spuštali sanduk u raku i tada se čula numera "Tiho noći moje zlato spava"

Drugari iz škole su kao i na sahrani M. K. doneli bele balone koje su pustili da odlete na nebo.

A. D. stradala je zajedno sa još sedam drugara i čuvarom Draganom Vlahovićem kada je na njih pucao Kosta K. u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar". Nesrećna devojčica je odmah podlegla povredama.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TIHO NOĆI MOJE ZLATO SPAVA Devojčica stradala u masakru sahranjena uz melodiju omiljene pesme! Ispratile je i poznate ličnosti VIDEO

Izvor: Pančevac-online.com, 06.Maj.2023

Maloletna A. D. koja je stradala u stravičnom masakru u Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“ sahranjena je danas uz zvuke violine. Roditelji su želeli da svoju mezimicu isprate uz muziku. Veliki broj njenih školskih drugova, nastavnika, ali i prijatelja njenih roditelja došlo je na sahranu. Ćutke...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.